Service och support

Nordic Alarm når hela Sverige med vårt nätverk av utbildade projektledare, installatörer och servicetekniker. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i att vi kan hjälpa dig på plats, oavsett var i landet du befinner dig.

Nordic Alarm når hela Sverige med vårt nätverk av utbildade projektledare, installatörer och servicetekniker. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i att vi kan hjälpa dig på plats, oavsett var i landet du befinner dig.

Service- och supportavtal

Kurser och utbildning

Tips, råd och dokumentation

Eftermarknaden med service och utbildning är viktiga områden som måste fungera för dig som kund. Vi har en väl fungerande serviceorganisation och överlämnar alltid dokumentation, utbildar användarna och ger tips och råd för att ni ska få störst möjlig nytta av säkerhetssystemen.

I de fall en underentreprenör anlitas för installation medverkar alltid en ansvarig medarbetare från Nordic Alarm. Vi vill vara säkra på att kvaliteten bibehålls.

Känsliga uppgifter hanteras på rätt sätt

Eftersom vi har ett omfattande samarbete med kunder som polisen, försvaret och Kriminalvården möter vi mycket högt ställda krav på hantering av känslig information och har anpassat organisationen och vårt interna skydd därefter.

Vår personal är registerkontrollerad och har lång erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen. Du ska vara helt trygg med att dokumentation och känsliga uppgifter hanteras på rätt sätt under och efter projektet.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer kring våra serviceupplägg.

Integration effektiviserar If Skadeförsäkring

18 november, 2019

Att samla flera system i en integrerad säkerhetslösning förenklar och ger en bättre överblick. Nordic Alarms lösning för If Skadeförsäkring är ett exempel på det. Integrerade säkerhetssystem förenkl...

Kom med oss till Sectech 19-20/11

26 oktober, 2019

Kom med oss till branschens stora mässa i år, Sectech den 19-20/11 i Älvsjö. Ta del av den senaste utvecklingen och det som kan ha värde för er verksamhets säkerhet. Vi guidar dig gärna i era utvecklings...

Trygghetskameror för en tryggare skolmiljö

3 oktober, 2019

Nordic Alarm har ett ramavtal med Stockholms stad utbildningsförvaltning gällande att leverera trygghetskameror till Stockholms stads skolor. Stockholms Stad har utökat kamerabevakningen på strategiskt vikti...