Inbrottslarm

Nordic Alarm – passersystem

Nordic Alarm har under 30 år levererat inbrottslarm till vitt skilda verksamheter, med allt från enkla till mycket komplexa krav. Vi är experter på att utifrån dina säkerhetskrav verksamhetsanpassa lösningar som kombinerar modern teknik med både tjänster och affärsnytta.

Du ska kunna leva med din säkerhetsanläggning under många år framöver. Det betyder att du behöver tänka långsiktigt och beakta behov och kostnader även efter installation. När du väljer Nordic Alarm kan du känna dig trygg i att du får en erfaren och kunnig partner som vägleder dig med goda råd och förslag.

Kamera­övervakning

Nordic Alarm – kameraövervakning

Nordic Alarm har en bred erfarenhet av lösningar för kameraövervakning. Vi arbetar både med mindre distribuerade anläggningar med central övervakning och management till större komplexa kamerasystem. Med ett kameraövervakningssystem från Nordic Alarm har du alltid full kontroll på verksamheten. Det ger möjlighet till effektiv övervakning på distans, och flera anläggningar kan kopplas upp till en central övervakning.

Nordic Alarm har lång erfarenhet av både mindre och större system med flera tekniker som är certifierade inom CCTV. Vi arbetar och är certifierade inom marknadsledande system som Mirasys, Milestone, Bosch VMS med flera. Väljer du Nordic Integral får du dessutom tillgång till integration av både kameralarm och styrning av bilder för utökad säkerhet i ett och samma gränssnitt.

Passersystem

Nordic Alarm – inbrottslarm

Nordic Alarm har en lång erfarenhet av hur passersystemet ska projekteras för att kombinera smidighet med högt ställda krav på säkerhet. Vi utformar alltid passersystemet utifrån dina specifika behov – och vi levererar endast utrustning som uppfyller högt ställda krav på funktion och säkerhet.

Nordic Alarm har kodläsare för alla säkerhetsbehov – med olika avläsningstekniker. Idag är det till exempel vanligt med beröringsfria kortläsare av typen Prox EM4102 eller Mifare, smartcardläsare eller biometriska läsare. Alla funktioner för dörrstyrning lagras i autonoma dörrcentraler.

För mer information, kontakta:

Magnus Nilsson, Nordic Alarm AB

Magnus Nilsson

Försäljning

070-740 34 60

08-27 27 27

E-post