Om oss

Nordic Alarm skapar trygghet och affärsnytta genom kundanpassade tjänster och säkerhetsteknik.

Nordic Alarm skapar trygghet och affärsnytta genom kundanpassade tjänster och säkerhetsteknik.

Vi hjälper till att skydda tillgångar genom att erbjuda intelligenta säkerhetssystem som integrerar inbrottsskydd, tillträdesskydd, kameraövervakning och personskydd. Egen utveckling av intelligenta produkter och system har gett Nordic Alarm en unik position på säkerhetsmarknaden. Företaget skapar trygghet och affärsnytta genom kundanpassade tjänster och säkerhetsteknik.

Bolaget är grundat 1988 med huvudkontor i Stockholm och filialkontor i västra och södra Sverige.

Nordic Alarm och ISG Systems samarbetar tätt under namnet ISG Nordic. Båda bolagen ingår i Lagercrantz Group-koncernen.

Lagercrantz är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, med egna produkter och med produkter från ledande leverantörer. Inom koncernen finns ett 50-tal bolag, varje bolag är orienterat mot en specifik delmarknad, en nisch. Gemensamt för bolagen är att värdeskapandet är stort, med hög grad av kundanpassning, support, service och andra tjänster. Lagercrantz är verksamt i nio länder i Europa samt i Indien, Kina och USA. Koncernen har omkring 1300 anställda och omsätter cirka 3,4 miljarder kronor. Bolagets aktie är listad på Nasdaq Stockholm sedan 2001.

Vår affärsidé

  • Nordic Alarms vision är att vara en erkänd ledande systemintegratör i Skandinavien inom valda målmarknader.
  • Nordic Alarm skall vara kunder och partners förstahandsval för verksamheter som ställer höga krav på säkerhet där vi erbjuder trygghet och affärsnytta genom kundanpassade tjänster och säkerhetsteknik.

Hur vi gör

Våra erbjudanden riktar sig framförallt till kunder som ser nyttan av en leverantör som kan leverera och integrera olika delar inom sitt säkerhetssystem där larm, passage och kameraövervakning är centrala delar. Det sker genom tydliga erbjudanden och förståelse för kundnytta i kombination med hög kompetens.

Ledord för våra lösningar är:

  • Kundnytta
  • Innovation
  • Kompetens
  • Integration
  • Flexibilitet
  • Användarvänlighet

Varför Nordic Alarm?

”Nordic Alarm är större än de små och mindre än de stora!”
Det innebär att du som kund får en samarbetspartner som både är flexibel och lyhörd tillsammans med engagerad personal där din kundnytta står i centrum. Men det betyder samtidigt också att vi har resurser att erbjuda rikstäckande lösningar med hög kompetens och kreativitet.

Nordic Alarm AB

Karlsbodavägen 39
168 67 Bromma
Tel: 08-27 27 27
E-post: info@nordicalarm.se

Vi stödjer Barncancerfonden

8 december, 2020

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att bidra till @Barncancerfonden under julen 2020!  ...

Vi bevakar – Du brukar

8 december, 2020

  Tillsammans med LRF har vi tagit fram en säkerhetslösning anpassad för ett jordbruks behov. Moderna bevakningskameror med artificiell intelligens, kopplat till en larmcentral, hjälper dig med kontrollen n...

Covid-19, åtgärder med anledning av Corona

1 december, 2020

Nordic Alarm fortsätter att vara en ansvarsfull partner och vi ser med stort allvar på den ökade spridningen av covid-19 i landet. Det är av högsta prioritet för oss att minska risken för smittspridning h...