Nordic Alarm söker erfaren Key Account Manager

Martin SirvellLediga tjänster

Nordic Alarm har närmare 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Nordic Alarm arbetar med integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. Nordic Alarm har också ett egenutvecklat överordnat integrerat säkerhetssystem, Nordic Integral.

Nordic Alarm och ISG Systems, som båda ingår i Lagercrantz-koncernen, samarbetar tätt under namnet ISG Nordic.

Din roll
Vi söker en Key Account Manager som ska driva och utveckla våra större och mer komplexa kunder. Du blir ytterst ansvarig för försäljningen och resultat för dina kunder och du får en betydande position på Nordic Alarm, ett företaget som är inne i en spännande utvecklingsfas och för rätt person finns det stora möjligheter att växa och utvecklas med oss. Du kommer även att bearbeta nya kunder samt tillsammans med ett bid team driva större komplexa upphandlingsprocesser.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du kommer från säkerhetsbranschen och har arbetat med komplex teknisk försäljning under flera år. För våra kunder är det viktigt att vi som företag levererar en helhet som fungerar i alla led. Det gör att du som person måste vara bra på att på att lösa och hantera olika typer av frågeställningar vilket i sin tur ställer krav på att du kan kommunicera och samarbeta med människor på olika nivåer, såväl internt som externt.

Du har god förmåga av att bygga team samt agera ledare och få med dig dina kollegor samt externa partners som arbetar med kunden.
Du behöver vara driven, affärsmässig och tekniskt intresserad.

Nordic Alarm erbjuder

• En trevlig arbetsmiljö i en kundorienterad organisation.
• En flexibel arbetsplats där du tar mycket eget ansvar.
• Möjlighet till att utvecklas inom många olika områden.
• En organisation med engagerad personal, korta beslutsvägar och högt i tak.

Din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Sök tjänsten genom att skicka ett mail till rekrytering@nordicalarm.se.

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm eller Göteborg
Övriga krav: Svensk medborgare samt B-körkort

För mer information, kontakta:

Martin Sirvell, Nordic Alarm AB

Martin Sirvell

Vd

072-250 63 37

08-27 27 27

E-post