Martin Sirvell ny VD för ISG Nordic

Martin SirvellNyheter

Martin Sirvell, vd, Nordic Alarm

ISG Nordics verksamhet förstärks ytterligare genom Martin Sirvell som tillträder som ny VD. ISG Nordic är resultatet av samarbetet mellan ISG Systems och Nordic Alarm och företagen är organiserade i fyra specialiserade affärsområden: Säkerhet, Logistik, Infrastruktur och Process/Automation.

Martin Sirvell kommer närmast från Stanley Security där han har ansvarat för företagets nationella kunder samt segmenten Offentlig förvaltning, Transport & Logistik, Fastighet och Högsäkerhet. Martin har även en mångårig erfarenhet inom telekom.

  • ISG Nordic har en unik kombination av stort engagemang och kundfokus hos hela personalen samt en djup kompetens inom komplexa säkerhetssystem och kameralösningar, säger Martin Sirvell, och det skall bli mycket spännande att utveckla ISG Nordic de kommande åren.
  • Utöver de områden där ISG Nordic redan är starka idag ser jag att vi kan utvecklas ännu mer inom t ex övervakning av logistikflöden och produktion (industri, el- och värmeproduktion, etc), övervakning av tåg- och kollektivtrafik samt komplexa högsäkerhetslösningar. Med ett nischat företag som ISG Nordic kan vi vara en pålitlig och nära partner till alla våra kunder, både idag och i framtiden”.

Lagercrantz Group, som äger bolagen, ser en fortsatt stor potential i ISG Nordic framöver. Företagen har en stor erfarenhetsbank av många stora och komplexa leveranser de senaste åren samt en gedigen kompetens i personalstyrkan. Detta är en bra bas för att expandera verksamheten ytterligare de kommande åren.

Martin Sirvell tillträder den 18:e april 2017. 

För mer information, kontakta:

Jonas Malmgren, Nordic Alarm AB

Jonas Malmgren

Affärsområdeschef

08-514 948 82

08-27 27 27

E-post