Vår Serviceorganisation

Nätverk av kunnig personal

Nordic Alarm sträcker sig över hela Sverige med vårt nätverk av utbildade projektledare, installatörer och servicetekniker. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg i att vi kan hjälpa dig på plats, oavsett var i landet du befinner dig.

Tips, råd och dokumentation

Eftermarknaden med service och utbildning är viktiga områden som måste fungera för dig som kund. Vi har en väl fungerande serviceorganisation och överlämnar alltid dokumentation, utbildar användarna och ger tips och råd för att ni ska få mesta möjliga nytta av säkerhetssystemen.

I de fall en underentreprenör anlitas för installation medverkar alltid en ansvarig medarbetare från Nordic Alarm. Vi vill vara säkra på att kvalitén bibehålls.

Känsliga uppgifter hanteras på rätt sätt

Eftersom vi har ett omfattande samarbete med kunder som polisen, försvaret och Kriminalvården möter vi mycket högt ställda krav på hantering av känslig information och har anpassat organisationen och vårt interna skydd därefter.

Vår personal är registerkontrollerad och har lång erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen. Du ska vara helt trygg med att dokumentation och känsliga uppgifter hanteras på rätt sätt under och efter projektet.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer kring våra serviceupplägg.