Tjänster & Service

Rikstäckande service

Nordic Alarm är ett rikstäckande företag med ett nätverk av utbildade projektledare, installatörer och servicetekniker. För dig som kund är det en trygghet att vi kan hjälpa till på plats, oavsett var i landet du befinner dig. För oss är det en styrka att vara tillgänglig där du behöver oss.

Vi finns där du behöver oss

Eftermarknad med service och utbildning är viktiga områden som måste fungera för dig som kund. Nordic Alarm har en väl fungerande serviceorganisation. Vi rekommenderar alltid att du beställer dokumentation och satsar på utbildning av användarna. Om du vill ger vi tips och råd för att ni ska få mesta möjliga nytta av säkerhetssystemen.
Eftersom Nordic Alarm har ett omfattande samarbete med kunder som polisen, försvaret och Kriminalvården möter vi mycket högt ställda krav på hantering av känslig information och har anpassat organisationen och vårt interna skydd därefter. Vår personal är registerkontrollerad och har lång erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen. Det gör att våra kunder kan känna sig trygga med att dokumentation och känsliga uppgifter hanteras på rätt sätt under och efter projektet.