CFO/Ekonomichef till ISG Nordic

CFO/Ekonomichef till ISG Nordic

CFO/Ekonomichef till ISG Nordic, teknikspecialister inom säkerhet och kamerasystem

ISG Systems AB och Nordic Alarm AB, två spännande bolag inom Lagercrantz-koncernen som samarbetar tätt under namnet ISG Nordic, söker en strukturerad och affärsorienterad CFO/Ekonomichef som även ska vara VD:s högra hand.

Om oss

Nordic Alarm AB har närmare 30 års erfarenhet av den svenska marknaden inom integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. ISG Systems AB är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video och integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning inom trafik, säkerhet, logistik, process och automation. ISG Nordic omsätter ca 100 MSEK om året och har 40 anställda. Bolaget har kontor i Stockholm, Kungsbacka, Göteborg och Höganäs. Läs mer på www.nordicalarm.se samt www.isg.se

Om tjänsten

Du kommer ha ansvaret för ISG Nordics ekonomifunktion som innefattar planering, styrning och kontroll av verksamheten. Du är även chef för de personer som arbetar inom ekonomi och lager/logistik (5 anställda). ISG Nordic är verksam i en mycket dynamisk marknad vilket gör att vi gärna ser att du är affärsinriktad och du kommer att arbeta nära både VD och verksamheten. Du ingår i ISG Nordics ledningsgrupp och du kommer att ha en viktig roll i företagets framtida utveckling.

Du kommer tillsammans med ekonomipersonalen att arbeta med bolagens bokföring, redovisning och periodbokslut. Bolagen hanterar allt från kund- och leverantörsreskontra, löner och ersättningar till årsbokslut och koncernrapportering. Som ekonomichef inom Lagercrantz Group arbetar du kontinuerligt mot koncernbolaget med löpande rapportering, uppföljning och koncernövergripande policys och initiativ. Du förväntas vara drivande vad gäller att utveckling och förbättring av bolagens processer inom ekonomiområdet, bl. a med hjälp av de system som används (t ex vårt affärssystem Microsoft Dynamics AX). Du är placerad i Höganäs med behöver även vara i Stockholm någon gång i veckan. Du rapporterar till VD.

Om dig

Vi söker en trygg ledare som är kommunikativ och strategisk och som vill fortsätta bygga vårt företagsklimat där teamwork är en av de viktigaste byggstenarna. Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och som har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomistyrningsarbete. Du har kanske en liknande roll idag eller så arbetar du som redovisningschef eller redovisningskonsult på en revisionsbyrå.

Det är meriterande om du arbetat med projektredovisning samt service då det är en stor del av vår verksamhet. Som person är du prestigelös och du gillar att växla mellan dagligt, operativt arbete på ekonomifunktionen, operativt arbete nära verksamheten och affärerna och övergripande frågeställningar som bolagets styrning och långsiktiga utveckling. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända.

Nästa steg

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Sök tjänsten genom att skicka ett mail till martin.sirvell@nordicalarm.se. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av VD Martin Sirvell på telefon 0722-506337.

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!